Skip to Content

Hvis dit team eller din virksomhed står over for alvorlige udfordringer med kvalitet, testforbedring eller testundervisning

Vi kan hjælpe dig med at overvinde øvrige kvalitetsmæssige udfordringer.

Vi tilbyder at agere som din sparringspartner og teammedlem i forbindelse med forbedring af testprocessen (TPI, TMM osv.), og vi er i stand til at udføre dedikeret undervisning af enkeltpersoner, team eller projekter inden for test og QA.

Vi er akkrediteret ISTQB/ISEB kursusudbyder i Danmark
og vi tilbyder professionelle certificeringskurser i:

Alt inklusive

Examensafgift, undervisnings-materialer, frokost og forfriskninger er inkluderet i kursusprisen.


Datoer, Priser og Tilmelding

Klik www.PrettyGoodTesting.com/KURSER, for et PrettyGoodOverview over vores åbne kurser.


HUSK

PrettyGoodTesting tilbyder også professionel og økonomisk attraktive "IN-HOUSE" kurser og vi vil meget gerne drøfte det yderligere med dig. Så hvis du er interesseret i "in-house" kurser...

Kontakt os

- Klik på 'Kontakt os' (herover) eller
- Send en email til Training@PGT.dk or
- Ring til os på (+45) 31 63 02 00.


Hvorfor vælge PrettyGoodTesting og Grove Consultants?

PrettyGoodTesting baserer sin virksomhed på dedikeret Test og QA (siden 1976) og vi fokuserer fortsat 100% på netop professionel Test og QA. Alle vores konsulenter er erfarne Test og QA professionelle og er alle certificerede på et eller flere af de følgende niveauer: ISTQB/ISEB Foundation Software Tester, ISTQB Advanced Test Manager, ISTQB Advanced Test Analyst, ISTQB Advanced Technical Test Analyst eller ISEB Practitioner. Grove Consultants er vores foretrukne og (langt) største kursusleverandør, når det drejer sig om vores konsulenters certificeringer. 

Grove Consultants blev etableret af Dorothy Graham (Dot) i 1988 og har i nu næsten 25 år, opnået et internationalt og verdensomspændende ry for høj kvalitet når det gælder kurser, kursus-materialer og foredrag.
Grove Consultants har også spillet en nøgle-rolle i etablering af både ISEB og ISTQB undervisning i England såvel som i mange andre lande (herunder Danmark). Som et (naturligt) result af deres højkvalitets-ydelser, fortsætter Grove Consultants med at ligge et godt stykker over officielle (UK) gennemsnit, når det gælder beståelsesprocenter for ISTQB/ISEB eksamener (klik på grafen herunder, for et større billede. 


 

PrettyGoodTestings forretningsbetingelser for kurser (Engelsk)