Skip to Content

Getting a Grip on Exploratory Testing [GGET]

Workroom Productions (James Lyndsay) - Dette kursus er på engelsk!

Klik her for at tilmelde dig og klik her for at se datoer og priser!

Dette (2d) kursus er for dig, som ønsker at blive en bedre og mere effektiv softwaretester og lære mere om ‘Exploratory Testing’ (udforskende test).

Hvad er ‘Getting a Grip on Exploratory Testing’?

To spændende og interaktive hands-on dage, hvorigennem deltagerne introduceres for en mængde forskellige tilgange til ‘Exploratory Testing’ – samt aktive øvelser, systematiske udforskninger, modeller for succes og fiasko, kritiske tilgange samt sikkerhedsangreb m.v.

Dette kursus indbefatter masser af diskussion og erfaringsudveksling samt direkte og relevante praktiske øvelser; deltagerne udfordres i både agile og traditionelle tilgange til test og til at praktisere nogle af de tilegnede færdigheder og viden opnået på kurset.

Diskussionerne vil omhandle forskellige måder at opnå det bedste resultat af udforskningerne, gode og dårlige valg af udforskning og tilgange til at opsamle/koordinere udforskning og diagnostisering. Nogle øvelser er computerbaserede, nogle er fysiske Workroom Production’s customiserede ‘blackbox’ maskiner, og deltagerne opfordres til at downloade øvelser før kurset og til at medbringe deres bærbare PC’er.


Vidste du, at James Lyndsay har testet siden 1986 og undervist i en lang række hands-on kurser omkring praktiske (og væsentlige) områder indenfor softwaretest, som ikke dækkes af de certificeringsbaserede kurser, at han etablerede EuroSTARs succesrige TestLab, og at han er leder af LEWT (‘The London Exploratory Workshop in Testing’).

 

PrettyGoodTestings forretningsbetingelser vedrørende kurser