Skip to Content

PrettyGoodTesting tilbyder åbne, interne og tilpassede kurser

Vi tilbyder alle vores kurser som åbne, interne eller tilpassede og med samme underviser(e). Husk, at de fleste kurser og kursusmaterialer er på engelsk, da vi i videst mulig udstrækning benytter os af førende internationale undervisere.


Åbne kurser (til priser skarpe som samuraisværd)
Vores åbne kurser afholdes oftest i Tivoli Congress Center, så udover undervisere i verdensklasse og skarpe kursuspriser får du også professionel service. Sådan definerer vi nemlig ‘PrettyGoodTraining’®.

Dvs. morgenbuffet, dejlig frokost i restaurant, kaffe/te og forfriskninger garneret med gode kursuslokaler, central beliggenhed og gratis wifi.

Interne kurser
Ved at afholde vores kurser internt kan du selvfølgelig spare yderligere penge. Og hvis du godt kunne tænke dig at få afholdt et givent kursus hos jer selv, men ikke mener, at I alene
er i stand til at stille med nok deltagere, er en mulighed, at du går sammen med en anden virksomhed med et tilsvarende behov. Vi vil med glæde hjælpe dig med forslag, tilbud m.v. så kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om de muligheder der ligger i interne kurser.

Tilpassede kurser (kun du sætter begrænsningen)
Hvis du ønsker at få tilpasset et eksisterende kursus eller et helt nyt kursus, kan du benytte dig af vores ualmindelig gode internationale relationer til at tilvejebringe et ‘nærmesthvilket-som-helst-second-to-none-navn’.

Kontakt os på Kurser@PGT.dk eller (+45) 31 63 02 00
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om hvordan et internt eller tilpasset kursus kan "skrues sammen" som værende delt eller ikke-delt.