Skip to Content

Rapid Software Testing (RST) [RSTE]

Satisfice Inc. og DevelopSense (James Bach, Michael Bolton og Paul Holland) - Dette kursus er på engelsk!

Klik her for at tilmelde dig og klik her for at se datoer og priser!

Dette (3d) kursus er

Et tankesæt og et færdighedssæt, som gør dig i stand til at teste hurtigere og mere effektivt, om du er tester, udvikler, produktejer, kvalitetsansvarlig eller blot arbejder i agile teams. 

Forudsætning

Ingen – enhver med interesse inden for softwaretest kan deltage i kurset.

Målgruppe

  • Erfarne testere vil lære at forstå baggrunden for, at de tester på netop den måde, de rent intuitivt gør.
  • Nyere testere vil hurtigt lære rigtig meget gennem de mange hands-on-opgaver, der er en integreret del af det intensive kursus.
  • Kerneteams bag outsourcede udviklingsopgaver opnår stor fordel af ‘Rapid Software Testing’ ved at lære, hvordan de lynhurtigt kan teste produkter og derved kontrollere effektiviteten af at outsource virksomhedens test.
  • Dette kursus anvendes også af organisationer højt på CMMi/TMMi-skalaen, hvor virksomheden er underlagt FDA’s og andre myndigheders krav.

Hvad er ‘Rapid Software Testing’?

‘Rapid Testing’ og en ’Context-Driven’ tilgang, der advokeres for, er en komplet metode designet til en verden af knap tilstrækkelige ressourcer, informationer og tid . Med fuld fokus på projektets egentlige behov og på at få værdi ud af hver en investeret testkrone.

Hvordan er dette kursus anderledes?

‘Rapid Software Testing’ er et intensivt (3d), hands-on-kursus, hvor du tilbringer meget af tiden med faktisk at teste og løse opgaver samt med tankeeksperimenter og scenarier. Målet med kurset er at lære dig at teste hvad som helst, under ekstremt tidspres, usikre forhold og på en alligevel kontrolleret og effektiv måde.


Vidste du, at ‘Satisfice Inc.’ og ‘DevelopSense’ har udvalgt PrettyGoodTesting som deres foretrukne samarbejdspartner i Danmark, og at vi i fællesskab lancerede det første ‘Rapid Software Testing’- kursus i Danmark i 2011?


PrettyGoodTestings forretningsbetingelser vedrørende kurser