Skip to Content

Rapid Software Testing Strategy (RSTS)

DevelopSense (Michael Bolton) - This course is in English!

Klik her for at tilmelde dig og klik her for at se datoer og priser!

 

 

Beskrivelse

Nogle mennesker hævder at test er at verificere og validere produktet imod kravene.
I jobannoncer fra virksomheder som søger efter testere kræves det ofte at ansøgerne har ”erfaring med at udfærdige, vedligeholde og afvikle testcases” og i mange organisationer og projekter, er testcases en stor del af dagligdagen. Men er testcases det samme som test? Er test altid afhængig af testcases? Kan en overdreven fiksering på testcases måske endda stjæle tid fra afvikling af vigtig test?

Hvis du er en del af et team som udvikler et produkt, så arbejder du sandsynligvis under tidspres og med begrænsede midler (personer, teknik, økonomi m.v.). Projektledere ønsker først og fremmest at vide EN ting: Er der problemer i produktet som truer en successful og rettidig færdiggørelse af projektet? Og de ønsker at vide det NU.

Du har ikke råd til at spilde tid på hverken prematur, overdreven eller unødvendig formaliseret test. Og hvis du endelig HAR brug for formel test - som hvis du arbejder indenfor regulerede eller sikkerheds-kritiske forretningsområder - så har du brug for først at kunne udføre hurtig og effektiv uformel test, for at kunne forberede den formelle test bedst muligt.

 

Hvad du vil lære

Dette en-dags, "hands-on", enkeltstående kursus er for nye og erfarne testere som er interesseret i at lære hurtige og samtidig effektive måder at designe en teststrategi - den samling af ideer som hjælper dig til at vælge hvilke test du vil benytte dig af. I dette kursus vil vi igennem samarbejde, diskussion og "hands-on" opgaver opdage og afdække:

  • måder til at udvikle en teststrategi gennem et kig på projektinformationen, undersøgelse af produktet, analysering af risici og forberedelse af dybdegående test
  • måder til at ændre fokus fra formaliserede testcases til fordel for egentlig test - muliggjort af evaluering af et produkt gennem læring, ved hjælp af udforskning og eksperimenteren
  • aspekter af uformel test som du allerede praktiserer, men som du og dine "stakeholders" måske ikke har erkendt vigtigheden af
  • taktikker til at styre fremragende formel test, når det rent faktisk er påkrævet
  • hvordan du kan beskrive og illustrere din teststrategi og testdækning for ledere, udviklere og andre "stakeholders".

Kurset er baseret på Rapid Software Testing (RST), se herunder...

 

Sprog

  • Undervisning og materialer er på english.

 

Læs om:

 

Om underviseren

Michael Bolton er tester, konsulent og underviser, som hjælper mennesker til at løse test-udfordringer som de ikke selv var klar over at de kunne løse. Han er med-forfatter (sammen med James Bach) til Rapid Software Testing (RST), en metode og et mindset for professionel, fyldestgørende og troværdig test i usikre og omskiftelige forhold og under ekstremt tidspres.

Michael har 25 års erfaring indenfor test, udvikling, ledelse og forfatterskab. Igennem de sidste 18 år, som leder af den Toronto-baserede test- og udviklings-konsulentvirksomhed DevelopSense. Før det var han ansat 8 år hos Quarterdeck Corporation, hvor han var leder for virksomhedens største produkter og styrede projekter og testteams både internt og globalt.

Kontakt Michael på michael@developsense.com, på Twitter @michaelbolton, eller via hans website http://www.developsense.com

 

PrettyGoodTesting Terms and Conditions regarding training