Skip to Content

Hvis dit team eller din virksomhed overvejer outsourcing og Test as a Service (TaaS)

Vi er meget kræsne – for vores kunders skyld

Det er ikke, fordi det er skortet på tilbud igennem årene.

Og det er heller ikke, fordi vi kun har fået tilbud fra mindre eller ubetydelige virksomheder.

Flere af de største internationale outsourcingvirksomheder har nemlig igennem årene forsøgt at byde os op til dans.

Det er mere det, at vi indtil videre ikke har kunnet finde en outsourcingpartner, som vi til fulde ville kunne stå inde for, når det drejer sig om at servicere vores professionelle kunder.

 

To årsager og check versus test

Hos PrettyGoodTesting tror vi på, at Context-Driven Testing (CDT) er en rigtig god tilgang til professionel softwaretest. Læs meget mere om CDT på www.CopenhagenContext.com.

Meget af det, der i det daglige betegnes som værende test, handler ifølge vores klare opfattelse mere om check end om egentlig test. Og når det drejer sig om traditionel outsourcing, handler det ofte og nogle gange udelukkende om check.

Checks er en nødvendig del af professionel softwaretest, men check er ikke det samme som test - hvis du tester, checker du (ofte) også, men hvis du checker, tester du ikke (nødvendigvis)!

Sagt med andre ord: Det kan skabe værdi at checke, men det skaber altid høj værdi at teste!

 

Moolya betyder værdi, og PrettyGoodTesting betyder dedikeret test og QA siden 1976

Vi er stolte af at kunne løfte sløret for vores nyeste samarbejdspartner Moolya Ltd. i Bangalore (Indien). Moolya, der er stiftet af bl.a. Pradeep Soundararajan, er en af de absolut førende internationale virksomheder inden for Context-Driven Testing Outsourced Services.

A: Hvis I aldrig har outsourcet før (PGT@PGT.dk eller 31 63 02 00)

PrettyGoodTesting (PGT) varetager alle aspekter af jeres outsourcingopgave (med Moolya som underleverandør). PGT står for al administration, kommunikation og for alt det (test)tekniske.

B: I ønsker at outsource, men ønsker en lokal (dansk) kontakt (PGT@PGT.dk eller 31 63 02 00)

PrettyGoodTesting (PGT) varetager de aspekter af jeres outsourcingopgave, som I ønsker hjælp til. PGT er jeres lokale interface til Moolya, og I bestemmer graden af PGT’s assistance til jer.

C: Hvis I har stor erfaring med outsourcing (Sales@Moolya.com og (+91) 96 63 91 23 96)

I varetager selv alle aspekter af jeres outsourcingopgave. I står selv for al administration, kommunikation og for alt det (test)tekniske.